Menü Bezárás

HEVESTHERM nyílászárók!!

Bemutakozik a SmartSlide tolóajtó

Könnyedén mozgatható üvegfalak – térérzet, panoráma, szabadság

A mozgatható üvegfalak minden értelemben a nyílászárók csúcskategóriáját képviselik. Legyen szó harmonika, emelő-toló, vagy a – legújabb fejlesztésű – SmartSlide rendszerről.
Tervezői, tulajdonosi szemszögből az esztétikum, a páratlan térérzet, a panoráma, a könnyű kezelhetőség/mozgathatóság és az alacsony karbantartási igény emeli a SmartSlide tolóajtókat a legfelső kategóriába.
Gyártói, kivitelezői oldalról a légies hatást keltő, mégis kellően stabil szerkezetek létrehozásához átgondolt tervező-fejlesztő munkára, valamint precizitásra van szükség. A SmartSlide tolóajtók merev tokszerkezete kifejezetten alkalmas nagyméretű üvegtáblák fogadására.

A SmartSlide tolóajtók szemet gyönyörködtető, hatalmas üvegfelületei, melyek összekötik a külső teret szűkebb környezetünkkel, észrevétlenül zárják ki a nemkívánt zajt és hőmérsékleti hatásokat. A speciális igényekre szabható két-, vagy háromrétegű üvegezés könnyű mozgathatósága komoly fejlesztőmunka eredménye. A mérnökök a funkcionalitást és tartósságot szem előtt tartva, addig egyszerűsítették a szerkezetet, míg a SmartSlide tolóajtók karbantartási igénye minimálissá vált.
Az „okos“ mozgatás jelentőssége abban áll, hogy a kilincs elfordításával a tolóajtó szárnya automatikusan tolható pozícióba kerül, nincs szükség plusz mozdulatra. Záráskor a SmartSlide tolóajtók szárnyai ugyanúgy a tokba simulnak, csupán a kilincs elfordításával. Azon felül, hogy egy gyermek is könnyedén működtetni tudja a lenyűgöző szerkezetet, a SmartSlide tolóajtók vasalatai a hibás működtetést is megakadályozzák.

Okos tolómegoldás – könnyű és
problémamentes kezelhetőségre tervezve

Magas stabilitás = kevesebb karbantartás

Miért kössünk kompromisszumot? Magas színvonalra emelkedett az új smart-slide innovatív, nagyon stabil szerkezetű tolóajtó. Mindenki számára előnyt jelent, ha a modern, megbízható szerkezetnek köszönhetően kevesebb karbantartási munkára van szükség.

Maximális tömítettség

A SMART SLIDE tolóajtók innovatív záródási mechanizmusa és a kiváló minőségű tömítések biztosítják, hogy a SMART SLIDE szerkezetek a legmagasabb vízzárási és szélállósági igényeket is kielégítsék.

Nem hagy kívánnivalót maga után

  • 140 mm-es beépítési mélység
  • Uf = 1,3 W/m²K
  • Üveg- és panelvastagság maximum 40 mm-ig (2–3-rétegű üvegezés) lehetséges
  • Modern classic-line dizájn
  • Rejtett vasalattechnika
  • Számtalan dekorváltozatban kapható
  • Opció: bonding inside (ragasztástechnológia)

A sokoldalú tehetség

Jó hírünk van! Nem kell többé megalkuvást kötni a nagy méretű üvegfelületek, a kiváló hőszigetelés és a tökéletes záródás kapcsán. A SMART SLIDE tolóajtók minden tekintetben kiemelkedőt nyújtanak.

A termékkatalógus letölthető a képre kattintva!

Lapozzon az oldalak között, alsó kockákban lévő számokra kattintva.
1. oldal : OPTIMA 76
2. oldal: NEW BALANCE 85
3. oldal: OPTIMA 76 KARÁT
4. oldal: NEW BALANCE 85 KARÁT
5. oldal: Erkélyajtók
6. oldal: SmartSlide tolóajtó
7. oldal: Színek
8. oldal: Üvegválaszték